top of page
Litt ekstra informasjon til deg som ønsker hund fra oss

Som oppdretter legger jeg som nevnt innledningsvis selvsagt stor vekt på rasetypiske egenskaper i avl, og følger NKK's regler og retningslinjer for avl og oppdrett. Alle hunder som brukes i avl hos oss, har gjennomgått nødvendige helsetester. Jeg legger også stor vekt på sosialisering av valpene, og ønsker å utvikle hunder med de beste forutsetninger for å kunne tilpasse seg og leve lykkelig med sine nye familier. Det viktigste for oss er at valpene kommer til gode hjem hvor de kan leve lykkelig i alle sine dager.

Det er ingen utstillingspress fra vår side, selv om vi selvsagt også vil være behjelpelig med støtte og veiledning innenfor dette- om du/dere vil. Oppfølging for de som ønsker det vil alltid være er en selvfølge!
For våre valpers beste, ønsker vi at du har stabile livsforhold-og at du ikke er "på flyttefot". Helst også at du ønsker å "drive" med noe i lag med hunden, som utstilling, lydighet, spor eller agility. Har du planlagt hva du skal gjøre om du blir syk-skal på ferie- om hunden blir syk?
Valpen må være minst 8 uker ved overtakelse.
Valpen leveres med kjøpekontrakt, valpepakke, forhåndsregistrert i NKK, microchippet, valpeforsikret, vaksinert, ormekurbehandlet og med helseattest.
Kjøpsinfo for Dvergpincher interesserte:

Dvergpinscheren kan godt være en fin nybegynnerhund. Men allikevel er det viktig at de som skal ha dvergpinscher har satt seg en del inn i rasen, og er klar over at dette også er store hunder i liten kropp. De trenger trening og oppdragelse, da de er en meget aktiv rase. Dersom dette uteblir kan de bli en "slitsom" hund å ha i hus. Erfaring er en fordel, men ingen betingelse. Dersom en dvergpinscher blir din første hund for deg fra meg, forventer jeg at du er villig til å gå et valpekurs og et dressurkurs når hunden blir litt eldre. Interesse for ustilling, lydighet, brukshundarbeid, agility eller lignende er en fordel, men ingen betingelse.
Kjøpsinfo for Engelsk Toy Terrier interesserte:

En Engelsk Toy Terrier passer aller best dersom du er helt nybegynner. Dette er en "allround" hund, som passer inn i det meste. Har du liten plass å bo, er det ikke noe problem da denne rasen ikke krever så mye plass. Den er en ypperlig familiehund, super barnevennlig, røyter lite, kan brukes til utstilling, spor, lydighet og ikke minst agility. Den er med på det meste, enten det dreier seg om sofakos foran peisen, eller lange turer i skog og mark. Når det er sagt, må det også sies at denne rasen sjelden setter særlig pris på kulde. Dette er ikke en "utehund" som passer til all slags vær og føre forhold.
Interesserte bes ta kontakt for en prat! 
Lykke til med ditt valg av hund.
Priser!
En Dvergpinscher fra oss koster 18 000 kr, mens en Engelsk Toy Terrier koster 17 000 kr. Jeg følger vanlig valpepris for mine hunder, etter anbefaling fra de respektive raseklubber.
Ved resevasjon betales et reservasjonsgebyr på kr 3500, som blir trukket fra totalbeløpet. Dersom kjøperen avbestiller hunden, blir ikke dette beløpet tilbakebetalt. Dette vil gå til registrerngs,-annonserings,- og omregistreringsavgifter. Når en reservert hund blir avbestillt, mister man potensielle kjøpere i perioden hunden har vært reservert. Dette fører som oftest til at valpen blir eldre enn ideell leveringsklar alder før den blir solgt. Den vil da ofte måtte selges for redusert pris, fordi den er blitt eldre. Dette fører også til merkostnader for oppdretter i form av vaksiner, forsikring og daglig stell. Dersom hunden viser seg å ha feil eller mangler som ikke er avklart før overtakelse, vil selvsagt hele reservasjonsgebyret tilbakeføres. Kjøper vil da også ha mulighet til å få hunden til redusert pris.
Resterende beløp forhåndsbetales til avtalt bankkonto innen henting, eventuelt med Vipps eller kontant senest ved henting. Ved kontant betaling skrives en skriftlig kvittering på betalt beløp, mellom kjøper og selger.
bottom of page