top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Ny Champion i Mai 2016


Kvalsundutstillingen Mai 2016. Lucky slo til med Cert, Bir og Championatet i lag med Handler Sara lervoll, som var så snill å hjelpe meg med å handle Lucky-fordi jeg selv har vært operert og gikk på krykker. Kjempe,kjempe,kjempemorro. Da er Lucky den 3 i søskenflokken med Norsk Utstillingschampionat. I tilegg har en bror også N SE VCH Er kjempestolt av "den gjengen" der


5 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page