top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Kvalsundutstillingen mai 2016


Troy debuterte med Excellent og Bim- Valp begge dager. På søndagen tok han også sin første Cert med "ordentlig" BIM bare 9 mnd gammel. Elektra og Sindre gikk i valp og fikk HP lørdagen, mens hun "slo til" med Bir- Valp+ Big 3 Valp søndagen. Kjempegrattis til Sindre og Elektra :)


2 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page