top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Ny Champion I Tromsø 2016


Tromsø juni 2016: Nock fikk Cert og BIM, og ble dermed ny Norsk utstillingschampion ilag med oppdretter Anita Finnseth. Nock er hennes første egenoppdrettede Engelsk Toy Terrier, så det ble en litt spesiell opplevelse for oss begge. Nock har nylig flyttet til oss, fordi tidligere eiere måtte flytte og ikke kunne ha ham med seg. Dermed ble det jo litt sånn "ekstra stas" når gutten debuterte i veteranklassen for første gang, og tok championatet. Dette var første gang han ble stilt siden "ungdommen". Kjempemorro at han hadde "de to små" fra den gang, da.


9 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page