top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Utstilling i Lakselv 2016


Lakselv 25 juni: Juhuuui, Diego slo til med 1 premie, mens Troy tok Cert, Bir og Big 2. Sindre og Elektra tok Bir Valp+ Big 3 Valp. Bella og Embla gikk denne gang ut med VG. Dessverre gikk de i lag i ringen (Embla og Bella), og dette ødela for dem begge, da de begge ville gå først. men pytt,pytt- alt i alt en super dag allikevel Og dessuten...Very Good ER jo ikke dårlig det heller.


7 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page