top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Øyelysing i Kvalsund


Hipp hipp HURRA Vi har vært så heldige å få veterinær Kjell Kongsengen nordover til oss i november 2016, og har dermed fått tatt et skikkelig "innhogg" med helsetester på "gjengen".

Det endte med at både Troy og Elektra begge ble erklært FRI for øyesykdommer og med PL 0/0 på begge. Bella, Embla, Centa, Aile og Lucky ble alle re-lyst m fortsatt FRI, og Nock ble re-lyst uten endirnger, med fortsatt kun Phtvl grad 1. Er kjempefornøyd med disse resultatene.

I tilegg hadde Kongsengen med seg en ny liten lovende stjerne til oss- Schwima`s Black Bandor- Dvergpinscher 3 mnd gammel. Han blir å kalles Argon i det daglige. Ettersom at vi allerede hadde veterinær hos oss, tok vi likegodt 3 måneders sjekken med det samme. Alt uten anmerkninger på nydeligheten


8 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page