Search
  • Inger Lill Edvardsen

Øyelysing i Kvalsund


Hipp hipp HURRA Vi har vært så heldige å få veterinær Kjell Kongsengen nordover til oss i november 2016, og har dermed fått tatt et skikkelig "innhogg" med helsetester på "gjengen".

Det endte med at både Troy og Elektra begge ble erklært FRI for øyesykdommer og med PL 0/0 på begge. Bella, Embla, Centa, Aile og Lucky ble alle re-lyst m fortsatt FRI, og Nock ble re-lyst uten endirnger, med fortsatt kun Phtvl grad 1. Er kjempefornøyd med disse resultatene.

I tilegg hadde Kongsengen med seg en ny liten lovende stjerne til oss- Schwima`s Black Bandor- Dvergpinscher 3 mnd gammel. Han blir å kalles Argon i det daglige. Ettersom at vi allerede hadde veterinær hos oss, tok vi likegodt 3 måneders sjekken med det samme. Alt uten anmerkninger på nydeligheten


0 views

© 2023 by Funeral Home. Proudly created with Wix.com

FOLLOW US:

  • Google+ B&W
  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W