top of page
Search
  • 2 premie blodspor

Blodsporprøve i september


I år gikk vi kun en prøve, men Troy sviktet ikke. Etter et år med lite utstilling og trening forøvrig valge vi å allikevel melde på en prøve i blodspor. Det ble ikke værre enn en god 2 .premiering. Skal slettes ikke klage på det. Fliiinke Troy


7 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page