top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

J-Kullet 9 dager gamle


J-Kullet er blitt 9 dager gamle. Bella er kjempeflink m bebisene og det er ikke mye lyd fra dem. Noe som tyder på at de har det helt fint. De er blitt mer aktive og beveger seg litt rundt i valpekassa. Nå er vi begynnt å vente på at de skal åpne øyene. Vi er ikke 100% sikker på hva vi skal kalle dem. men tror det kommer til å bli Just For You, Just For Love og Just For Show. for info om kullet, ta en titt HER!


55 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page