top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

J-Kullet 9 dager gamle


J-Kullet er blitt 9 dager gamle. Bella er kjempeflink m bebisene og det er ikke mye lyd fra dem. Noe som tyder på at de har det helt fint. De er blitt mer aktive og beveger seg litt rundt i valpekassa. Nå er vi begynnt å vente på at de skal åpne øyene. Vi er ikke 100% sikker på hva vi skal kalle dem. men tror det kommer til å bli Just For You, Just For Love og Just For Show. for info om kullet, ta en titt HER!


54 views0 comments

Recent Posts

See All

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page