top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Dvergpinschervalper født 25.09.2018


HURRA! Den 25 september ble Elektra og Troy foreldre til 5 velskapte små. Alle sort/tan. Dette blir kennelens K-kull og vi håper på eksteriørmessige gode valper med godt gemytt og gode bruksegenskaper. For mer informasjon om kullet og foreldrene, ta en titt under "Fødte DP-kull".


38 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019

Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris. Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både m

bottom of page