top of page
Search
  • Writer's pictureInger Lill Edvardsen

Engelsk Toy Terrier valper født 15.03.2019


Etter Beauty & Pride`s Amazing Lucky og X-pected Dine Mite`s Mini Morris.

Den 15 mars 2019 fikk vi 3 nydelige ETT valper. Det ble 2 jenter og en gutt. Fødselen gikk kjempefint og alt er vel med både mor og barn. Dette kullet er forhåndsbestillt, og vil dermed ikke bli lagt ut for salg.. Navn på gjengen blir:

Beauty & Pride`s Lady In Red

Beauty & Pride;s Like a Virgin

Beauty & Pride`s Like a Hurricane


8 views0 comments

Recent Posts

See All

. Dvergpinscher kull født 18.02.2020

Den 18 februar 2020 fikk vi et nytt Dvergpinscher kull. Det ble 3 jenter og 1 gutt etter Schwima`s Black Bandor og Beauty & Pride`s Incredible Saga. Alle i fargen black/tan. Jentene er til salgs. Ei j

bottom of page