top of page
Om oss

I 2023 kunne jeg med glede presentere ny medinnehaver av kennel Beauty & Pride, Sonja Elise gerhardsen. 

Hun debuterte gradvis, først som medeier på ei Engelsk Toy tispe Beauty & Pride’s Happy Hera «Randi», for flere år siden. Senere trådte hun også til som medeier på den engelske Toyen Beauty & Pride’s Lady in Red «Nora» Nå har hun også tatt seg en dvergpinscher fra kennelen, Beauty & Pride’s Yessi.

To kull i regi av kennel B&P har hun allerede hatt, og et tredje er på tur. På det neste kullet vil også hennes navn komme opp som oppdretter på stamtavlene. Hun har jobbet utrolig godt, stillt opp på uttallige utstillinger og bidratt til å spre glede på oppturer og med å holde motet oppe på nedturer Tusen takk for det. Å drive med hund, er som en berg og dalbane. Vet ikke lenger hvordan jeg skulle orket å holde på uten henne.

Nå har hun i det siste fått fullcertet sin første «egenoppdrettede» Beauty & Pride hund, B&P Wonderful Frida. Hun mangler da kun storcertet for championat. Sin første dvergpinscher B&P Yessi, har hun av 4 utstillinger i valpeklassen allerede oppnådd 4xBIR Valp med HP hver gang, pluss noen plasseringer i BIS Valp

️Gratulerer så mye og HJERTELIG mye og velkommen som medinnehaver i kennelen skal hun være. 

Du kan lese mer om Sonja HER!

Og du kan lese mer om Inger Lill HER!

bottom of page